Nu sidder jeg her igen og er træt af at min blog bare ligger stille og at jeg er ekstremt dårlig til at skrive her! Tag dig sammen Brigitta!!!

Der er sket meget på det sidste og jeg skal se om jeg kan huske det hele!

J-kuldet er efterhånden flyttet fra reden men herhjemme er der stadig et par hvalpe som leder efter et aktivt hjem, så leder du efter en aktiv træningspartner at starte foråret med så er Jemma eller Jack klar til nye udfordringer! De går ikke bare herhjemme og fiser husleje af men er med mig rundt og se lidt mere af verden end bare mit hjem!

Jemma og Jack med på træningspladsen DcH Langå

Der er gang i den

https://skydrive.live.com/embed?cid=D3B4813BEB045366&resid=D3B4813BEB045366%21169&authkey=AD0MSdHFEP0uCeQ

Hvis du vil se lidt flere film af J-hvalpene, så kig på Skovfarmen´s Facebook side! Der er også flere billeder af de to frækkerter!

Lørdag den 11. februar var der international DKK udstilling i Fredericia og det gik rigtig godt for de 3 Skovfarmere som var med!

Skovfarmen´s Chocolate Ilo – 1. Very promising i hvalpeklasse og BIR-hvalp! Tillykke til Lenette og Ilo!

Skovfarmen´s Black Gadi – 1. Excellent i åbenklasse, CK, Cert, bedste han og BIM. Gadi blev Dansk Champion på dagen! Tillykke til Charlotte og Gadi!

Skovfarmen´s Chocolate Hidden Agenda – 1. Excellent i mellemklasse, CK, 3. bedste tæve, R.Cert og R.CACIB. Skovfarmen´s Chocolate Hidden Agenda (Cooma) er flyttet hjem til Skovgården igen, så jeg viste hende selv!

Bir og Bim – Cephyrens Fanny og Skovfarmen´s Black Gadi

Og Gadi med alle hans sløjfer

Jeg er begyndt at træne i skoven med Skovfarmen´s Chocolate Hidden Agenda (Cooma) og engang i fremtiden håber jeg at vi – læs føreren – bliver så dygtige at vi skal ud i Nordisk rundering. Cooma er et naturtalent men hun slæber jo rundt på en fører som har en del at lære!

Her er vi afsted første gang!

Det er sjovt og jeg lærer en masse. Vi træner bl.a. sammen med Karen Margrethe og Skovfarmen´s Chocolate Hot Hip Hop men de er allerede laaangt foran os!

Endnu en fra H-kuldet har været i røntgen. Skovfarmen´s Chocolate Hyper Jr. Hyper har HD: A/A. Tillykke til Anders og Hyper!