til verden den 15. december 2011 og har jeg haft tid til at skrive her i bloggen – nej! Det blev til 8 dejlige hvalpe, så det har Fang og især Tuss klaret flot! Det var den hurtigste fødsel at jeg har været med til – første hvalp født kl. 7.45 og den 8. født kl. 10.00! Det var nærmest som Tuss smuttede mandler!

Tuss er en fantastisk mor og passer rigtig godt på sine små!

Der er 4 tæver og 4 hanner, 1 choko han og 1 choko tæve, resten sorte – jeg var lidt for hurtig, for jeg var sikker på at der kun var 3 hanner, men der var så lige en tap jeg havde overset!

Så er der kommet HD-resultater for nogle af H-kuldet.

Den første var Skovfarmen´s Chocolate Hoodoo Guru (Wimsey) som desværre fik bedømt hofterne til C/C. Vi afventer svar fra DKK´s dyrlæge ang. begrundelsen, for den dyrlæge der tog billederne mente at det så ud til A på den ene og B på den anden.

Skovfarmen´s Brown Hidden Agenda fik HD: A/A og AD: 0/0

Skovfarmen´s Chocolate Hachiko fik HD: A/A Tillykke til Bodil, Hans-Henrik og Chiko!

Så skal jeg heller ikke glemme at ønske forsinket tillykke til E-kuldet med 3 års fødselsdagen! Det var den 13. december men jeg er lidt bagud!