Og Tuss har fået morgenkvalme og vil kun spise små kødboller! Forhåbentlig er det et godt tegn på at hun bager på noget! Tuss er nu gået på barsel! I lørdags var vi til sæsonens sidste konkurrence og den sidste i C-klassen for vores vedkommende – DcH Langå´s klubmesterskab og det gik godt! Vi fik 141,7 point og en 2. plads. Karen Margrethe og Skovfarmen´s Hot Hip Hop (Aslan) var også med i C-klassen og til dem blev det 131,2 og en 4. plads. Så jeg vandt det væddemål Karen Margrethe og jeg havde indgået om hvem som blev bedst til klubmesterskabet smiley

4 weeks have passed since the mating and Tuss has got morning sickness and she only want to eat small meatballs. Hopefully it’s because she’s got buns in the oven! Saturday we went to the last competition for this season and the last in class C for us. It was the local club championship and we got 141,7 points and 2nd place. Karen Margrethe and Skovfarmen´s Hot Hip Hop (Aslan) also compeeted in the class C and they got 131,2 points and 4th place. So I won the bet we made about being the best at the clubmatch smiley

Tuss apport

Aslan i feltsøg – searching

Tak til Martin Vollert for billederne! Thanks to Martin Vollert for the pics!

Så nu er det B-klassen for både Tuss og Aslan til næste år! So next year it is class B for both Tuss and Aslan.

Kurt og Skovfarmen´s Black Geido har været i deres første konkurrence. Det var til Løvfaldsstævne – Fynsmesterskabet. Det gik rigtig godt for Kurt og Geido med 168,8 point og første oprykning til A-klassen. Tillykke til Kurt og Geido! De mangler et klubmesterskab, så de har faktisk chancen for at snuppe den sidste oprykning til A inden året er omme!

Så har jeg lige et billede af Skovfarmen´s Black Finest Floe – søster til Tuss som jeg er nødt til at dele med jer! Det er Floe i aktion – fart og fokus – jeg er vild med det billede!

smiley

Og atleten Floe – Floe the athlete

Jeg har også fået en hilsen fra Schweiz fra Ursula og Skovfarmen´s Black Inala – Inala er med i sidevognen når der køres på tur!

Der skal lige kigges ud!

Så har jeg “stjålet” nogle billeder af Skovfarmen´s Chocolate Ilayda (Sui)

Og Skovfarmen´s Black Ichoko (Mistral)

Som tiden dog går, I-kuldet er snart 5 mdr. Nu glæder jeg mig til at jeg snart skal møde et par stykker på KHGK´s udstilling i Strib den 19. november!